Varenummer ban1 Kategori

Stofbanner

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Gør din besked uimodståelig med et stofbanner

Opdag magien ved visuel kommunikation med vores personaliserbare stofbanner. Et stofbanner er ikke bare et skilt; det er et kraftfuldt værktøj, der hjælper dig med at udtrykke din besked, uanset om det er til et event, en forretningsudstilling, en butiksfacade eller som en festlig dekoration. Med sit dynamiske udtryk og sin imponerende holdbarhed er vores stofbanner designet til at skabe blikfang og levere dit budskab med stil.

Hvorfor vælge stofbanner til din kommunikation?

  • Visuelt tiltrækkende: Høj opløsning og klare farver sikrer, at dit budskab fanger opmærksomheden.
  • Alsidigt: Perfekt til indendørs og udendørs brug, hvilket gør det til et ideelt valg for enhver lejlighed.
  • Personligt præg: Fuldt personaliserbart, så du kan vise præcis det, du vil kommunikere, om det så er dit brand, et tilbud eller en hilsen.
  • Langlebig kvalitet: Fremstillet i holdbare materialer, der lover langvarig brug og en flot præsentation hver gang.

En værdifuld investering i din branding

Et stofbanner er en investering, der fortæller historien om dit brand eller din begivenhed effektivt. Når du vælger et stofbanner fra vores webshop, får du et fleksibelt redskab, der kan tilpasses præcist til dine behov. Vores bannere er designet til at være lette at installere, og den overlegne stofkvalitet sikrer, at dit budskab står skarpt og indbydende, selv i høj trafik områder.

Styrk dit budskab overalt

Med et stofbanner kan du føre dit budskab ud over det sædvanlige. Det er det ideelle valg for at skabe øjeblikkelig opmærksomhed omkring din stand på messer, tiltrække kunder til din butik eller som en elegant baggrund for dit næste event. De bløde linjer og den høje kvalitet af trykket gør dit stofbanner til en ægte samtalestarter.

Bestil dit stofbanner i dag

Er du klar til at transformere din markedsføring med et imponerende stofbanner? Besøg vores webshop og opdag, hvordan et stofbanner kan forandre din visuelle kommunikation. Vores dedikerede team er klar til at hjælpe dig med at skabe et banner, der ikke kun deler dit budskab, men som fortæller din historie på den mest fængslende måde.

Vælg et stofbanner – fordi dit budskab fortjener at blive set og husket!

Ofte spurgte spørgsmål om bannere

Hvad er et pressening banner?
Et presenning banner er en type plastikbanner, som er yderst velegnet til udendørs brug, da det holder i både vind og regn. Pressening banneret er vandtæt og kan derfor også holde til regn og slud. Banneret har lang holdbarhed, og grundet bannerets struktur, vil dit design også stå flot og detaljerigt på banneret. Presenning banner er en banner type, som er lavet i plastik. Banneret er vandtæt, hvorfor det kan anvendes i de fleste udendørs situationer. Banneret anvendes typisk på facader for at reklamere foran butikker.

Hvad er et stillads banner?
Et stillads banner er en type banner, som er ekstra holdbar, og som kan klare selv det mest stormende danske vejr. Med de små huller, som der er i banneret, er banneret modstandsdygtigt over for vind og kan let hænge på eksempelvis stilladser eller ved andre konstruktioner. Ligesom presenning banneret, er dette også et plastikbanner. Forskellen ligger i, at der i dette banner er en masse små huller, som gør, at det kan anvendes på eksempelvis stilladser, hvor der er meget vind.

Hvad er et stofbanner?
Et stofbanner er særligt egnet til de fine bannere, hvor det grafiske skal stå helt skarpt. Et stofbanner er det oplagte valg til indendørs brug som eksempelvis store reklamer, messer eller som baggrund til dine videoer. Stof banneret er et meget fint materiale. Da det er lavet i stof, anvendes det typisk indendørs. Ønskes der et meget fint og detaljeret print med små detaljer, er denne type det het rette valg.

Hvilket tilbehør anbefales til et banner?
Afhængig af din ønskede montering, er der forskellige muligheder for tilbehør. Banneret kan monteres med snor, strips eller vores monteringsbøgler.

Kan jeg frit vælge størrelse?
Ja, du kan frit vælge størrelse på dit banner. Du skal blot være opmærksom på, at der kan være længere leveringstid, hvis dit banner er større end 150 cm på den korteste led. Er dit banner mindre end 150 cm på det korsteste led, kan du forvente at modtage dit banner inden for et par hverdage.

Hvordan skal jeg designe mit banner?
Når du designer dit banner, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige størrelse fra starten af, så dit design ikke skal forstørres, når vi sætter det i produktion. Derudover er det en god idé, hvis du har billeder i dit design, at de er så store som muligt for at undgå pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at designe dit banner i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan også gå an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype.

Jeg kan ikke uploade mit banner, fordi det fylder for meget. Hvad gør jeg?
Fylder dit banner for meget til at blive uploadet på denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, når du har modtaget din ordrebekræftelse. Er filen så stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.

Hvordan bliver mit banner sendt?
Når du bestiller dit banner med levering, vil banneret blive rullet og pakket ind i et kraftigt paprør. Således undgår vi, at dit banner bliver krøllet eller bukket.