Håndværkerskilt, 60×30 cm

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Fremhæv dit håndværk med professionelle håndværkerskilte

Gør et ubetinget godt indtryk hos dine kunder med vores Håndværkerskilt, den ideelle måde at signalere professionalisme og seriøsitet på din arbejdsplads. Dette skilt er designet til at afspejle kvaliteten og håndværket i dit arbejde og er et must-have for enhver håndværker, der værdsætter sit brand og sin synlighed.

Øjeblikkelig brand-identifikation

Med dette håndværkerskilt har du mulighed for at fremvise din virksomheds logo, kontaktinformationer eller andre vigtige budskaber. Uanset om det er på byggepladsen, kundebesøg eller i din fysiske butik, så sikrer det her skilt, at dit brand altid står klart og læsbart for dine kunder og forbipasserende.

Brugerdefineret design nemt og hurtigt

Det er simpelt at gøre skiltet til dit eget. Efter dit køb sender du blot dit ønskede design til kundeservice@e-skilte.dk med dit ordrenummer, og vi tager os af resten. Du har også muligheden for at vælge et af vores standard designs, hvis det passer bedre til dit behov.

Håndværkerskilt med kvalitet og udholdenhed

Vores håndværkerskilte er fremstillet af materialer, som er udvalgt med omhu for at sikre både holdbarhed og kvalitet. De tåler vejr og vind, hvilket gør dem ideelle til både indendørs og udendørs brug. Når du investerer i vores skilver, investerer du samtidig i lang levetid og kontinuerlig eksponering af dit brand.

X-faktorer der gør forskellen

  • Dit unikke design bliver hele tiden eksponeret for kunder og interessenter.
  • Lav en professionel façade med skilte, der matcher dine virksomhedsfarver og logo.
  • Vores skilte er nemme at rengøre, og opretholder et skarpt og klart udseende over tid.
  • Skiltene er produceret i en størrelse, der gør dem tydelige og læsbare, uden at virke forstyrrende.
  • Perfekte til at skabe synlighed omkring dine projekter og på arbejdspladsen.

Styrk dit håndværksmæssige ry med et Håndværkerskilt, der fortæller verden, hvem du er, og hvad du står for. Gør det nemt for klienter og potentielle kunder at identificere og huske din virksomhed. Bestil i dag og løft din virksomheds professionelle udtryk til nye højder.

Ofte spurgte spørgsmål om håndværkerskilte

Hvor stort er mit håndværkerskilt?
Størrelse på dit håndværkskilt afhænger helt af den størrelse, du vælger. Når du bestiller et håndværkerskilt, er det altid en 3 mm PVC plade, der følger med i prisen.

Hvor lang holdbarhed har mit håndværkerskilt?
Alle vores skilte holder i flere år selv i vind, vejr eller sollys. Alle vores skilte bliver lamineret med en særlig laminat, som både er UV beskyttende, og som beskytter skiltet mod skræmmer og ridser. Alle vores skilte er dækket af reklamationsretten de første 2 år.

Er prisen inklusiv det trykte design?
Den angivede pris er inklusiv montering af dit design på skiltepladen. Når vi producerer dit skilt, bliver dit design printet på en folie, hvorefter folien monteres på PVC pladen, som slutteligt bliver skåret ud i den rette størrelse.

Kan jeg frit vælge størrelse?
Da dit skilt skal sidde i en holder, er vi nødt til at begrænse udvalget af størrelse på netop dette skilt.

Hvordan skal jeg designe mit skilt?
Når du designer dit skilt, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige størrelse fra starten af, så dit design ikke skal forstørres, når vi sætter det i produktion. Derudover er det en god idé, hvis du har billeder i dit design, at de er så store som muligt for at undgå pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at designe dit banner i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan også gå an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype.

Jeg kan ikke uploade mit design, fordi det fylder for meget. Hvad gør jeg?
Fylder dit design for meget til at blive uploadet på denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, når du har modtaget din ordrebekræftelse. Er filen så stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.

Hvad skal jeg skrive i bemærkningsfeltet ?
Bemærkningsfeltet er beregnet til, at du kan udfylde eventuelle kommentarer til dit eget design. Feltet kan også anvendes, hvis du eksempelvis har fundet et skilt på vores hjemmeside, som du kunne tænke dig, men du ikke lige kan finde det i den rette størrelse. Så kan du notere varenummeret på det pågældende skilt i dette felt, når du har valgt den ønskede størrelse til skiltet.

Hvordan bliver mit skilt sendt?
Dit skilt vil som udgangspunkt blive sendt med GLS.