Varenummer fp1 Kategorier ,

Folieprint til blanke overflader

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Denne type folie print er særligt egnet til jævne/blanke overflader. Det kan eksempelvis være til biler eller til vinduer. Denne folie kan enten laves som et stort klistermærker, hvor der bliver skåret rundt i hele kanten, eller som et skåret skilt, hvor hvert enkelt bogstav og ikon skæres ud for sig selv. Vælger du et konturskåret skilt, vil dit skilt komme med en påført applikations folie, så du let kan sætte hele printet op på én gang. Folien har en grå bagside, som sikrer, at man ikke kan se den bagvedliggende overflades farve igennem folien. Dette produkt egner sig særligt godt som streamer til biler, eller som reklame på butiksvinduer.

Ofte spurgte spørgsmål om folie print

Hvordan skal jeg montere mit folie print?
Din folie monteres som et helt almindeligt klistermærke. Har du valgt, at skiltet skal være konturskåret, vil dit skilt komme med applikationsfolie uden på, så du let kan montere alle delene af dit skilt på én gang. Applikationsfolien sikrer, at alle de udskårne dele af dit skilt sidder korrekt i relation til hinanden, Når det er monteret.

Skal jeg selv montere skiltet?
Ja, skiltet skal selv monteres. Vi anbefaler derfor også, at du tilkøber en skilteskraber til denne type skilte, da du derved lettere kan skrabe eventuelle bobler ud af folien, når den er monteret.

Hvordan undgår jeg, at der kommer bobler under folien, når jeg har monteret den?
Det særlige ved denne type folie er, at der er indbygget meget små kanaler, som ikke kan ses, men som gør, at luftbobler meget let kan skubbes ud i kanten af folien. Det er blandt andet det, der gør denne folie særligt egnet til biler eller vinduer.

Hvorfor skal jeg vælge, om der er lille eller stor tekst på mit skilt?
Årsagen til dette er, at der ved alle konturskårede skilte er meget manuelt arbejde. Derfor differentierer vi også ved lille og stor tekst, da der ved små bogstaver eller små ikoner er mere manuelt arbejde.