Varenummer ark1 Kategori

Klistermærker på ark

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Øg synligheden med klistermærker på ark – perfekt til markedsføring og branding

Er du på udkig efter en nem og effektiv måde at sprede dit budskab eller branding på? Vores Klistermærker på ark er den ideelle løsning for dig, der ønsker at bestille i store mængder uden at gå på kompromis med kvalitet eller fleksibilitet. Uanset om det er til messer, produktmærkning, eller firmaevents, hjælper disse klistermærker dig med at skabe opmærksomhed og genkendelighed.

Skab et personligt touch med tilpassede klistermærker

Mangler du et personligt præg til din emballage eller promoveringsmaterialer? Vores klistermærker på ark kommer i en række forskellige udgaver, så du kan finde netop det, der matcher dit unikke behov. Vores papir labels er et fantastisk valg til storkøb – få hele 100 ark, hvor mængden af klistermærker på hvert ark varierer i forhold til den størrelse, du vælger. Det er en omkostningseffektiv løsning, der giver dig masser af labels til at styrke dit brand.

Holdbarhed og kvalitet i topklasse

For dig, der ikke går på kompromis med kvalitet, anbefaler vi vores Klistermærke eller Klistermærker med ekstra klæb. Disse varianter er fremstillet med en særlig høj klæbekraft og bliver lamineret med en type laminat, der sikrer dine klistermærkers grafik mod skrammer, ridser, og ikke mindst afblegning forårsaget af solen. Klistermærkerne kan bruges både indendørs og udendørs og er ideelle til dig, som har brug for klistermærker, der står imod tidens tand.

Uendelige muligheder for anvendelse

Vores alsidige klistermærker åbner døren for utallige anvendelsesmuligheder. De er perfekte til produktmærkning, som returneringsadresser, til at dekorere kontorartikler, som giveaways til kunder, eller endda til at personliggøre din virksomheds emballage. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Bestil klistermærker, der taler dit brand’s sprog

Gør dit valg i dag og lad dine klistermærker kommunikere det, dit brand står for. Med vores klistermærker på ark kan du let og ubesværet vise din virksomheds image, værdier, og budskab på en visuel og fangende måde. Din tilfredshed er garanteret med en løsning, der ikke alene er attraktiv, men også yderst funktionel og holdbar.

Udforsk vores muligheder og vælg den variant af Klistermærker på ark, der bedst understøtter din virksomheds visuelle identitet og markedsføringsstrategi. Bestil i dag og sæt turbo på din virksomheds visuelle tilstedeværelse!

Ofte spurgte spørgsmål om klistermærker på ark

Hvilken type klistermærke på ark skal jeg vælge?
Typen af klistermærke afhænger helt af, hvordan dine klistermærker skal anvendes. Vores papir labels er typisk til kunder, der skal bruge mange klistermærker. Det kan eksempelvis være kunder, der skal anvende mærkerne på kasser til mad eller til flasker. Vælger du derimod Klistermærker som materiale, så får du et produkt, som har lang holdbarhed, og som både kan tåle vind og vejr og solens UV-stråler uden at miste kvaliteten. Denne type klistermærker er til dig, der ønsker et produkt, der holder mange år. Ønsker du yderligere et produkt med ekstra kraftig lim, hvis du eksempelvis skal hænge klistermærket udendørs, så er Klistermærke med ekstra klæb det rette valg til dig.

Er prisen inklusiv det trykte design?
Den angivede pris er inklusiv print i alle slags farver på dine mærker. Prisen du ser er derfor den endelige pris, du kommer til at betale for dine klistermærker.

Kan jeg frit vælge størrelse?
Ja, du kan frit vælge størrelse blandt vores foruddefinerede muligheder. Da du modtager et ark i A4 størrelse, er vi nødt til at begrænse antallet af klistermærker ud fra størrelsen på dine klistermærker.

Hvordan skal jeg designe mine klistermærker?
Når du designer dine klistermærker, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige størrelse fra starten af, så dit design ikke skal forstørres eller formindskes, når vi sætter det i produktion. Derudover er det en god idé, hvis du har billeder i dit design, at de er så store som muligt for at undgå pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at designe dit klistermærke i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan også gå an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype.

Jeg kan ikke uploade mit design, fordi det fylder for meget. Hvad gør jeg?
Fylder dit design for meget til at blive uploadet på denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, når du har modtaget din ordrebekræftelse. Er filen så stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.