Varenummer pl1 Kategori

Plakat med eget design

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Hos E-skilte har vi forskellige typer plakater til forskellige formål. Vi har papir plakater, fotopapir plakater og plakater med laminat, som kan anvendes udendørs. Ønsker at lave en plakat til jeres badeværelse, så er plakaten med laminat også det oplagte valg, da laminaten beskytter plakaten mod fugt. Ønsker du en mere prisvenlig mulighed, så er vores papir plakat det oplagte valgt. Det kan eksempelvis være, hvis du ønsker en plakat til børneværelset, eller en plakat, der blot skal sidde i en ramme. Vores papir plakater har et mat finish. Ønsker du at printe et af billede i storformat, så anbefaler vi Plakat (Fotopapir), da det giver et glossy finish, som man typisk ser det på fotopapir.

Vores plakater (fotopapir) og plakat med laminat til udendørs brug har lang holdbarhed, hvor papir plakaten er mere skrøbelig overfor brud og fugt.

Ofte spurgte spørgsmål om plakater

Hvilken type plakat skal jeg vælge?
Typen af plakat afhænger af, hvor din plakat skal hænge og hvilket udtryk plakat skal have. Vælger du papir som materiale egner plakaten sig bedst til idendørs brug (eventuelt til en ramme). Derudover har papir et mat udtryk. Vælger du derimod plakat som materiale, få plakaten en skinende overfalde, hvorfor den egner sig bedst til billeder, da det minder meget om fotopapir. Vælger du Plakat med laminat, får du det samme skinende udtryk som ved den almindelige plakat, men her kommer også en laminat udenpå plakaten, som gør, at plakaten kan anvendes udendørs uden at miste farven af solen. Laminaten beskytter også mod ridser og skrammer.

Hvor lang holdbarhed har min plakat?
Alle plakaterne har mange års holdbarhed ved indendørs brug. Vælger du plakat med laminat, har plakaten også mange års holdbarhed udendørs. Plakaternes holdbarhed afhænger meget af, hvordan og hvor de hænges op.

Er prisen inklusiv det trykte design?
Den angivede pris er inklusiv print i alle slags farver på plakaten. Prisen du ser er derfor den endelige pris, du kommer til at betale for plakaten.

Kan jeg frit vælge størrelse?
Ja, du kan frit vælge størrelse på din plakat. Du skal dog være opmærksom på, at plakaten maksimalt må være 1,5 meter på det korteste led.

Hvordan skal jeg designe min plakat?
Når du designer din plakat, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige størrelse fra starten af, så dit design ikke skal forstørres, når vi sætter det i produktion. Derudover er det en god idé, hvis du har billeder i dit design, at de er så store som muligt for at undgå pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at designe dit banner i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan også gå an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype. Du kan også vælge at få printet et billede som en plakat. Her skal du dog være opmærksom på, at du selv skal have rettighederne over det billede, der skal printes.

Jeg kan ikke uploade mit design, fordi det fylder for meget. Hvad gør jeg?
Fylder dit design for meget til at blive uploadet på denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, når du har modtaget din ordrebekræftelse. Er filen så stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.

Hvordan bliver min plakat sendt?
Din plakat vil som udgangspunkt blive sendt med GLS. Plakaten vil blive pakket ind i et paprør for at give det den nødvendige beskyttelse under transporten.

Hvordan stor er plakaten?
Størrelsen på din plakat afhænger helt af, hvilken størrelse du bestiller. Dit design vil gå helt ud til kanten af din plakat. Bestiller du eksempelvis en plakat i størrelse 60×40 cm, så vil dit design også være i denne størrelse. Ønsker du en hvid kant rundt om din plakat, kan du skrive dette i bemærkningsfeltet, inden du lægger produktet i kurven. Bemærk, at dit design her vil blive gjort en lille smule mindre, så totalstørrelsen fortsat er, som du har bestilt.

Hvordan sætter man plakaten i ramme?
Skal din plakat sidde i en ramme, er det vigtigt, at du bestiller din plakat ud fra rammens størrelse. Det er derfor en god idé at vælge rammen, inden du bestiller din plakat, så du på forhånd ved, hvilken størrelse plakaten skal være. Din plakat vil blive skåret i præcis den størrelse, som du bestiller.