Varenummer AA-152 Kategori

Roll-Up Heavy – Med valgfri tryk

*Alle priser er inkl. moms

Fri fragt til pakkeshop

Fri fragt til pakkeshop v. køb over 599 kr

Hurtig levering

Hurtig levering på alle standard skilte

Sikker handel

Altid sikker handel på e-mærket webshop

Brug for hjælp?

Ring til kundeservice alle
hverdage på 82 82 30 84

Roll up med tryk efter eget valg. God bæretaske er inklusiv i prisen til dit roll up banner.

Når du bestiller vores heavy roll up banner med tryk er det typisk et banner, som anvendes som reklame til messer. Messestand banneret anvendes typisk til at fremhæve jeres messestand. Vores heavy roll up pris starter på 599 kr inklusiv moms og vil derefter variere afhængig af den ønskede størrelse. Det er Danmarks skarpeste pris.

God kraftig kvalitet aluminium. Modtagerknop i bunden og forstærkning så stangen står stabilt. Klemliste foroven. 2 fødder i kraftig alu. Med lækker ekstra foret sort bæretaske der åbnes i toppen. Flot finish.

Ofte spurgte spørgsmål om roll-ups

Hvilket materiale er mit roll up banner lavet i?
Et presenning banner er en type plastikbanner, som er yderst velegnet til udendørs brug, da det holder i både vind og regn. Pressening banneret er vandtæt og kan derfor også holde til regn og slud. Banneret har lang holdbarhed, og grundet bannerets struktur, vil dit design også stå flot og detaljerigt på banneret.

Leveres mit banner med en transporttaske?
Når du bestiller et roll up banner, vil det blive leveret med en transporttasken. Tasken er lavet i stof og kommer med en strop, som gør det let at transportere dit roll up banner rundt.

Hvordan sætter jeg roll up banneret op?
Ved modtagelse er dit roll up banner allerede klar til brug. Du skal derfor blot sætte den støttende stang i selve roll up mekanismen og derefter trække banneret op til toppen af stangen.

Kan mit roll up banner anvendes udendørs?
Dit roll up banner kan godt anvendes udendørs, da selve banneret kan tåle mild vejr. Vi anbefaler dog ikke, at det anvendes i regn og slud, da det på sigt kan beskadige indrulningsmekanismen.

Kan jeg frit vælge størrelse?
Hos E-skilte har vi prioriteret at have et stort udvalg af størrelser, du kan vælge imellem. Grundet selve roll up mekanismen, har vi været nødt til at vælge nogle foruddefinerede størrelse.

Hvordan skal jeg designe mit roll up banner?
Når du designer dit roll up banner, er det mest optimalt, hvis du laver det i den rigtige størrelse fra starten af, så dit design ikke skal forstørres, når vi sætter det i produktion. Derudover er det en god idé, hvis du har billeder i dit design, at de er så store som muligt for at undgå pixelering af dine billeder. Har du mulighed for at lave dit design i enten Photoshop, Indesign eller Illustrator er det mest optimalt, men andre formater kan også gå an. Derudover kan du med fordel sende din fil som en PDF- eller SVG-filtype.

Jeg kan ikke uploade mit design, fordi det fylder for meget. Hvad gør jeg?
Fylder dit design for meget til at blive uploadet på denne side under bestilling, kan du med fordel sende det til os, når du har modtaget din ordrebekræftelse. Er filen så stor, at du heller ikke kan sende den gennem din mail, kan du med fordel sende filen med eksempelvis WeTransfer.

Hvor bliver mit roll up banner produceret?
Dit roll up banner bliver produceret i vores egen fabrik i Slagelse. Det sikrer både, at kvaliteten er i top, og at vi kan være med i hele processen lige fra klargøring af fil til efterbehandling af dit roll up banner.

Hvordan bliver mit roll up banner sendt?
Når du bestiller dit roll up banner med levering, vil banneret blive forsvarligt ind i pap. Derudover vil banneret være pakket ind i den transporttaske, du får med, som også er med til at give ekstra beskyttelse.

Vigtig info:
Når du trækker banneret op, er det vigtigt, at du ikke trækker banneret helt op (højere end længden på stangen), da det kan beskadige indrulningsmekanismen.