fbpx

Privat vej

Privat vej skilte

Er du træt af bilister og andre ubudne gæster, som kører op af din vej? Hos E-skilte har vi et stort udvalg af privat vej skilte. Skiltene fortæller uvelkomne personer, at der er tale om en privatejet vej. Private veje benyttes ofte af andre trafikanter, der ser det som en genvej. Det genere ofte beboerne og behovet for et skilt, som forbyder gennemkørsel og fortæller, at det er en privat vej, opstår.

Hos E-skilte har vi et stort udvalg af privat vej skilte. Alle vores skilte er fremstillet af de bedste materialer og bliver produceret i højeste kvalitet. Vi producerer selv skiltene. Det betyder, at alle skiltene gennemgår en grundig proces under produktionen, så dit skilt opnår den højeste kvalitet. Vores skilte bliver produceret i forskellige typer materialer som klistermærker, aluminiumspladser, plastiskplader (PVC) og forskellige typer folie. Skiltene fås i varierende størrelser, så du får et skilt, der passer perfekt til dit behov.

Af denne type skilt anbefaler vi et skilt i 2 mm aluminium. Med fordel kan du tilvælge refleks ekstra feature inde på produktet, så skiltet opnår større synlighed for bilister, når skiltet oplyses af deres forlygter.

47,99 DKK
69,94 DKK
69,94 DKK
69,94 DKK